Bravo, sobre el seu futur com a ministra: "De moment, el meu horitzó el tinc ací"

La titular de Justícia assegura que està "encantada" de formar part del Botànic i que "té molts projectes en marxa"
/ València
3 juny 2018 01:00h
La consellera Gabriela Bravo ha assegurat que la Generalitat no té un problema de despesa "sinó d\'ingressos, a causa d\'un sistema de finançament injust".

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha afirmat aquest dissabte que "no ha parlat" amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, sobre un eventual nomenament per algun càrrec del seu nou executiu: "De moment, el meu horitzó el tinc ací". A més, ha assegurat que al País Valencià hi ha "un gran repte en matèria de justícia" i que el departament que dirigeix "té molts projectes en marxa". 

La consellera s'ha pronunciat en aquestos termes a preguntes dels periodistes durant la seua participació, aquest dissabte a la nit, en les celebracions del Dia de Castella-la Manxa a Paterna. El nom de la titular de Justícia de la Generalitat ha sonat en els últims dies com un possible nomenament de Sánchez per a ostentar algun càrrec depenent del Govern d'Espanya.

"Seguiré treballant, estic encantada de formar part del govern de Ximo Puig i estic molt il·lusionada. Tota la resta, ja vindrà". Per a la consellera, Pedro Sánchez "té un gran projecte per davant, una gran comesa, i haurà de buscar les persones més encertades per a governar Espanya".

next