Diari La Veu del País Valencià
350.000 € per a promocionar el turisme al País Valencià

RedactaVeu / Europa Press / València

L’objectiu de les ajudes per import de 350.000€ per a enguay és “donar suport a l’esforç” que les entitats locals del País Valencià realitzen des de fa anys amb la finalitat de “difondre i comunicar la seua oferta turística”, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

El programa se centra en el suport de les accions de difusió de la imatge de les destinacions turístiques del País Valencià, a través d’actuacions de comunicació vinculades a les festes declarades d’Interès Turístic Internacional, Nacional i Autonòmic, així com a esdeveniments, que se celebren al nostre territori, vinculats a productes turístics de tipus cultural, naturalesa, gastronòmic, esportiu, oci i salut, que “constituïsquen un vehicle a la promoció nacional i/o internacional d’una destinació turística”.

Campanyes de publicitat

Les actuacions i projectes subvencionables són les campanyes de publicitat en mitjans de comunicació ‘on’ i ‘off-line’ vinculades a les festes i als esdeveniments referits, entre els quals s’inclouen els costos relatius a la creativitat i producció de suports i a la planificació i compra de mitjans i espais publicitaris, a més d’altres suports de difusió.

El programa estableix com a import màxim de subvenció per entitat sol·licitant 30.000 euros i presenta un termini de presentació de sol·licituds de 15 dies hàbils a explicar des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el Diari Oficial.

La valoració dels projectes presentats es concedirà en règim de concurrència competitiva i en funció als criteris de la convocatòria. Així mateix, per al càlcul de la quantia de l’ajuda, s’ha establit una Comissió d’Avaluació d’Ajudes de l’Agència Valenciana del Turisme.

Aquest programa d’impuls de la imatge de les destinacions turístiques s’emmarca dins del Pla Estratègic Global del Turisme del País Valencià 2010-2020, que conté programes dirigits a “potenciar la col·laboració amb les entitats locals des de la perspectiva del foment de la cooperació interadministrativa, millorar la competitivitat del sector i contribuir al desenvolupament sostenible de l’activitat turística en el territori”.

Comparteix

Icona de pantalla completa