Diari La Veu del País Valencià
La Policia deté un home quan entrava amb una arma blanca a la feina de l’exparella

La Policia Nacional ha detingut un home de 35 anys amb un arma blanca en la mà quan entrava al treball de la seua exparella, a la qual, pel que sembla, prèviament havia pegat una punyada a la cara i amenaçat d’anar a per ella i a per la seua nova parella.

Segons han informat fonts policials en un comunicat, les recerques es van iniciar dimarts al matí, a Paterna, quan els agents van tindre coneixement que una dona era víctima de maltractaments per part de la seua exparella. Els policies van esbrinar que en el transcurs d’una discussió el sospitós li havia propinat una punyada en la cara, fet que no va ser denunciat. També es van assabentar que en conéixer que la dona tenia una nova relació, el detingut havia començat a amenaçar-la, a ella i al company, i els deia que els anava a partir les cames o que aniria a buscar-los al seu treball.

Els agents es van assabentar que eixe mateix matí la víctima havia rebut una telefonada dels seus companys de treball en la qual li deien que la seu exparella estava allí i que havia cridat al treball de la seua nova parella preguntant pel telèfon i adreça del matei i que no se li havien facilitat aquestes dades.

Sobre les tres de la vesprada, els policies van rebre una trucada alertant que el sospitós es trobava al lloc de treball de la víctima per la qual cosa immediatament es van presentar allí. Una vegada allí, i com que no el van localitzar, els agents van descobrir que havia anat en diverses ocasions i que havia deixat un número de telèfon on localitzar-lo si anava la nova parella de la víctima.

Els policies van localitzar el sospitós i van observar que portava un arma blanca de grans dimensions en la seua mà dreta que ocultava a la seua esquena, per la qual cosa el van interceptar i li van exigir que tirara l’arma però i l’home es va negar, segons les mateixes fonts. Després de desarmar-lo, els agents el van detindre com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial

Comparteix

Icona de pantalla completa