El magistrat Grande-Marlaska i Reyes Maroto, ministres d'Interior i d'Indústria

Pedro Sánchez ja ha comunicat tots els membres del nou equip de govern al rei Felip VI i ens uns minuts ho anunciarà en una roda de premsa
/ València
6 juny 2018 01:00h
Grande-Marlaska i Reyes Maroto en una imatge d\'arxiu.

El magistrat Fernando Grande-Marlaska serà el nou ministre de l'Interior del govern espanyol. Vocal del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) des de fa quasi cinc anys, és un dels noms que s'han mantingut en secret fins a l'últim moment.

La diputada del PSOE en l'Assemblea de Madrid Reyes Maroto serà la nova ministra d'Indústria, Comerç i Turisme de l'executiu socialista. Maroto és l'actual Secretària de Desenvolupament Sostenible del PSOE madrileny i portaveu de Pressupostos, Economia, Ocupació i Hisenda en l'Assemblea regional. Llicenciada en Economia per la Universitat de Valladolid, també té el Màster en Economia i Finances pel Centre d'Estudis Monetaris i Financers (CEMFI).

El nou president de l'Executiu ja li ha comunicat la composició del seu gabinet al rei Felip VI i en uns minuts oferirà una conferència de premsa per a donar a conéixer els membres que integraran el seu Executiu. Aquest divendres se celebrarà el primer consell de ministres.

 

next