Diari La Veu del País Valencià
La policia deté un conductor de l’EMT de València per masturbar-se mentre conduïa

Un conductor de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, de 60 anys, ha sigut detingut per la Policia com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària després que suposadament es masturbara mentre conduïa l’autobús, han informat EFE fonts policials. L’EMT ha confirmat a EFE que va rebre un requeriment policial per a la identificació d’un dels seus treballadors, però sense conéixer “més informació” sobre els motius d’aquesta petició. L’empresa municipal ha iniciat una investigació interna per a conéixer els fets pels quals ha sigut detingut el conductor.

L’home, sense antecedents, va quedar en llibertat, amb l’advertiment que haurà de comparéixer en el jutjat quan siga requerit. Pel que sembla, a finals del mes de maig una jove usuària d’un autobús de l’empresa municipal va interposar una denúncia després que el conductor de la línia en la qual viatjava es masturbara mentre conduïa.

Segons el relat policial, la jove es va seure en un seient a la dreta del conductor i va veure com aquest la mirava a través de l’espill mentre es tocava prop dels genitals i, fins i tot, en un moment determinat va arribar a veure-li el penis, per la qual cosa va baixar de l’autobús i va anar a denunciar-ho, tal com avança aquest dijous el diari Las Provincias.

Les investigacions van portar a la identificació de l’home que finalment va ser detingut aquest dimecres, segons fonts policials, per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Comparteix

Icona de pantalla completa