Les demarcacions de València i Castelló, en risc groc per pluges localment fortes

Les temperatures màximes tocaran els 30 graus i les mínimes es quedaran en els 18
/ València
10 juny 2018 01:00h
El nivell de preemergència per incendis per a aquest diumenge és baix-mitjà a tot el territori valencià.

Les demarcacions de València i Castelló estan en avís groc per pluges i tempestes aquest diumenge, segons ha informat l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències a través de Twitter, ja que, segons la predicció d'Aemet, hi ha probabilitat de ruixats i tempestes que, en la meitat nord del terrtori, podran ser localment forts i que remetran de cara a la nit.

Així, predominaran els cels nuvolosos en tot el territori i el vent bufarà variable i fluix. Quant a les temperatures, es mantindran amb pocs canvis respecte a aquest dissabte. La màxima més elevada seran els 29 graus que es registraran a Oriola, mentre que a Dénia s'arribarà als 27 graus i a Elx, Gandia i Ontinyent, als 26. A València, Castelló de la Plana i Alacant es quedaran en 25 graus.

La màxima més fresca seran els 21 graus de Morella, mentre que els 12 de Requena seran la mínima més baixa. En l'altre extrem, a València, Castelló, Alacant, Gandia i Vinaròs la mínima no baixarà de 18 graus.

Per altra banda, el servei d'Emergències de la Generalitat adverteix del risc d'incendi baix-mitjà a tot el País Valencià. L'alerta, però, arriba per la probabilitat de caiguda de rajos a tot el territori.

next