Diari La Veu del País Valencià
Tret d’eixida a les Falles d’Alzira del 125 aniversari
Redactaveu / Alzira

Les Falles d’Alzira comencen aquest divendres 14 de març amb la primera Mascletà que donarà el tret d’eixida a les Falles del 125 aniversari.

Enguany, visitaran Alzira en falles persones de diferents àmbits. Del món de la televisió, ho faran Mayra Gómez Kemp (presentadora del mític concurs ‘Un, Dos, Tres’), Agustín Bravo (presentador, entre altres programes, del ‘Telecupón’) i Rocío Martín (Miss Espanya 1972 i col·laboradora de programes del cor). Així com també gaudiran de les festes el tertulià i músic, Ramón Márquez (conegut popularment com Ramoncín) i l’actriu, Lola Moltó (Dora en l’Alqueria Blanca).

També visitaran la capital de la Ribera Alta alcaldes, regidors i Juntes Locals Falleres de municipis veïns, com Benimodo, Algemesí, Carlet, Albalat i Castelló de la Ribera, entre d’altres. Al marge de les tradicionals visites d’entitats festives, com són les Fogueres d’Alacant.

De l’àmbit polític està prevista la visita de la delegada del Govern al País Valencià, Paula Sánchez de León, el conseller d’Hisenda i Administracions Públiques, Juan Carlos Moragues, així com del diputat del PSPV en el Congrés, José Luis Ábalos, els diputats socialistes, Francesc Signes i Emili Gregori, el Secretari General del PSPV, Ximo Puig, el diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví i el portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera. Així com de l’àmbit econòmic, el president de la CEV, Salvador Navarro.

El regidor de Fires i Festes, Rafa Fita, ha manifestat: “Sempre és d’agrair que hi haja gent vinguda de tota Espanya i de les comarques del País Valencià, que vulga compartir les nostres falles i les nostres tradicions. És una manera de promocionar la festa i viure en primera persona, amb les diferents comissions falleres, la festa des de dins. Per açò, també agraïsc a les falles la seua hospitalitat amb els nostres convidats. Anime a tota la ciutadania a eixir al carrer i gaudir de l’ambient festiu i de cadascun dels actes programats en aquest 125 aniversari”.

Concurs Nacional de ‘Mascletaes’

Divendres, 14 de març

Pirotècnia Crespo d’Alzira.

Dissabte, 15 de març

Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes.

Diumenge, 16 de març

Pirotècnia Caballer d’Almenara.

Dilluns, 17 de març

Pirotècnia Maria Angustias Pérez de Guadix (Granada).

Dimarts, 18 de març

Pirofantasia C. Caballer de Burjassot.

Dimecres, 19 de març

Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes.

Les ‘mascletaes’ seran cada dia a les 14 hores, des de la plaça del Regne.

El diumenge, 16 de març, a les 8 hores, tindrà lloc una despertà popular i a les 21 hores, la Nit del Foc, per sectors.

Comparteix

Icona de pantalla completa