Diari La Veu del País Valencià
Detingut un home de 71 anys per oferir 10 euros a una xiqueta de 9 a canvi de favors sexuals

Agents de la Policia Nacional han detingut a una localitat valenciana un home de 71 anys com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a una menor de nou anys, a qui es va acostar mentre jugava al carrer i va oferir deu euros. L’individu detingut suposadament va dir a la xiqueta que l’acompanyara al seu garatge on li donaria els diners a canvi de “favors sexuals”.

Les investigacions es van iniciar a finals d’abril, en tindre coneixement els policies que una menor de nou anys podria haver sigut víctima d’un abús sexual per part d’un home a un garatge d’una localitat de la demarcació de València.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que un veí havia vist entrar a un garatge un home junt amb una menor i en observar que tardaven a eixir, es va acostar al lloc. Després d’esperar uns minuts, va eixir l’home i el veí li va preguntar per la xiqueta a la qual cosa aquest va contestar que allí no hi havia cap xiqueta, moment en què la va veure eixir corrent i espantada.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar que pels voltants es trobaven jugant altres menors, així com que a l’interior del garatge hi havia un home que sol·licita favors sexuals a canvi de xicotetes quantitats econòmiques com cinc o deu euros.

Els agents van establir diversos dispositius de vigilància i en el transcurs d’aquestos van localitzar a una de les menors que jugava per la zona el dia dels fets, així com van esbrinar que pel que semblava la víctima coneixia un home major que tenia un garatge per una zona per a vianants i que li havia oferit diners, sense donar més explicacions.

Els agents van esbrinar la identitat de la menor així com que mentre estava jugant, tot apuntava al fet que se li havia acostat un home que li havia oferit 10 euros si l’acompanyava al seu garatge. Una vegada a l’interior, en negar-se a agafar-li el membre, la va agarrar i suposadament li va fer una besada en la boca.

Com a conseqüència de la investigació, els policies van donar amb la identitat del sospitós que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comparteix

Icona de pantalla completa