Diari La Veu del País Valencià
Primark inaugura la seua botiga al centre de València

Primark ha obert aquest dimecres, 13 de juny, la seua primera tenda a la ciutat de València amb llargues cues enfront de les seues portes des de primera hora del matí i una gran festa interna entre els seus treballadors, que no han deixat de ballar al ritme de la música. De fet, la celebració d’aquesta jornada continuarà al llarg de tot el dia i els clients podran gaudir de la música de DJ TheBasement Crew en la tenda o veure com l’artista local Belén Segarra pinta un mural.

El nou establiment de la companyia a València, situat al passatge Doctor Serra, compta amb una superfície de més de 5.000 metres quadrats, distribuïts al llarg de tres plantes. En la primera se situen les últimes tendències per a dones i articles de bellesa; en la superior, el calçat, accessoris i complements, així com la zona de pijames, la papereria i la llar, mentre que en la planta inferior es troba la roba de xiquets, cavaller i la zona de llar.

El disseny i la disposició de la tenda es basen en el concepte més modern de Primark amb 130 maniquís, 50 emprovadors, alguns preparats perquè tinguen accés persones amb discapacitat; 46 caixes, cinc d’elles destinades a devolucions i canvis, així com accés gratuït a WiFi en tota la tenda, a més de cinc àrees de recàrrega i descans perquè els clients puguen gaudir d’una experiència còmoda i agradable. L’horari serà de dilluns a dissabte de 10.00 a 22.00 hores i tots els diumenges i festius d’obertura en el mateix horari.

La tenda comptarà amb un total de 250 treballadors, dels quals un 67% són persones que tornen a tenir una ocupació, mentre que per al 12% es tracta de la seua primera experiència laboral. Per a la seua contractació, la firma ha col·laborat amb l’agència d’ocupació Agència d’Ocupació València Activa, dependent de València Activa i de l’àrea de Desenvolupament Econòmic sostenible de l’Ajuntament de València, que va donar suport la difusió de les vacants i va facilitar les seues instal·lacions per als processos de selecció i contractació de Primark.

Els treballadors comptaran amb una zona per a ells que compta amb un àrea per a prendre café, una cuina equipada i espai de descans amb l’objectiu que se senten “com a casa”. El director general de Primark per a Espanya i Portugal, Stephen Mullen, ha mostrat la seua satisfacció per l’obertura d’aquesta segona tenda a la demarcació de València, la sisena i més gran del País Valencià, i que eleva a 45 el nombre de tendes de la firma a l’estat espanyol i a 357 a tot el món.

“Estem encantats amb la calorosa benvinguda que hem rebut. Aquesta és nostra tenda número 45 a Espanya i estem desitjant oferir l’última moda a preus increïbles per a la gent de València i voltants”, ha indicat.

Primark obrirà altres dues tendes en 2018, una en Torre Sevilla i una altra en Torrecárdenas, a Almeria. Actualment, compta amb més de 355 tendes a onze països: República d’Irlanda, el Regne Unit, Espanya, Portugal, Alemanya, els Països Baixos, Bèlgica, Àustria, França, EUA i Itàlia, i té més de 75.000 empleats.

Comparteix

Icona de pantalla completa