El PPCV contradiu la seua direcció espanyola i dóna suport a l'acollida dels immigrants

El Partit Popular a nivell estatal s'ha mostrat en contra de la recepció de l'Aquarius i considera que la mesura és populista
/ València
13 juny 2018 01:00h
Eva Ortiz ha criticat la inacció i el "sectarisme" del govern del Botànic.

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha assenyalat que la seua formació dóna suport a la recepció a València dels passatgers de l'Aquarius i al fet que es tinga cura dels migrants,"persones que estan patint un drama", i ha deixat clar que als 'populars' els sembla bé "que es faça el que s'està fent". 

En declaracions als mitjans, Ortiz ha indicat que "és una qüestió humanitària, dóna moltíssima pena veure la situació", i que li sembla bé "que es done cobertura a aquestos éssers humans" fent les coses "amb responsabilitat, amb serietat, no amb els habitatges que en el seu moment Mónica Oltra va oferir".  

Per això, no ha volgut entrar en cap debat sobre aquesta qüestió, que ja es donarà al si de la Unió Europea, ha dit. "Al PPCV li sembla bé que es faça el que s'està fent, que s'atenguen aquestes persones que estan patint", ha recalcat. 

Aquestes paraules xoquen amb les dites pel coordinador general del PP a nivell estatal, Fernando Martínez Maíllo, que considera que la decisió de rebre els migrants de l'Aquarius és populista. A més ha criticat que aquesta acció servirà de reclam perquè en vinguen més i ha assegurat que a "Àfrica ja es diu que Espanya és un colador". Per la seua banda, dimarts, el portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, va acusar Pedro Sánchez de populista i d'haver acceptat rebre l'Aquarius amb objectius "propagandístics".

next