Diari La Veu del País Valencià
El PPCV aportarà el 12% dels compromissaris al congrés que ha de rellevar Rajoy

Els representants del PPCV que acudiran el 20 i 21 de juliol a Madrid al XVIII Congrés del PP seran el 12,28% de tots els compromissaris amb dret a votar pel successor de Mariano Rajoy. La presidenta, Isabel Bonig, ha detallat aquest dijous que la seua formació n’aportarà 385 dels 3.134 que es reuniran en el conclave extraordinari.

Del total de compromissaris, 522 són membres nats del congrés, mentre que 2.612 es triaran entre la militància. El País Valencià és, després d’Andalusia, el territori amb més representació. Per circumscripcions, Alacant hi acudirà amb 185 delegats; València, amb 144, i Castelló, amb 56.

En una compareixença davant dels mitjans abans de presidir la Junta Directiva Regional, Isabel Bonig ha destacat sobre això el “procés de renovació” al PPCV, on “tots els militants podran votar i triar el seu president”.

Margallo, sense suport

Bonig ha parlat de la candidatura de l’exministre d’Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo que ha qualificat d'”anunci totalment voluntari d’ell” sense “cap suport de les direccions provincials de Castelló, València i Alacant ni de la regional”.

Bonig ha subratllat que “Margallo, com qualsevol militant que complisca els requisits, és molt lliure de presentar la seua candidatura”. I hi ha afegit: “Si vol presentar-se, és un procés lliure i no tinc absolutament res a dir si és militant i està al corrent del pagament de la seua quota i vol presentar-se”.

Comparteix

Icona de pantalla completa