Diari La Veu del País Valencià
Cotino demanda la Policia per vincular-lo als negocis de Gürtell
Europa Press / València

Cotino ha explicat que ha presentat un escrit al Jutjat de Primera Instància de Madrid en el qual formula demanda de conciliació amb el funcionari del Cos Nacional de Policia que va redactar l’informe en el qual se li atribueixen reunions amb Pablo Crespo.

En aquest escrit, el president del parlament valencià sol·licita que reconega que les conclusions i manifestacions abocades referents a aqueixes reunions “són totalment falses per inexistents” i demana que es retracte d’elles. “Em reserve, si no s’accepten aquestes demandes, les accions penals i civils que procedisquen”, ha afegit.

Així mateix, ha assenyalat que està a l’espera de conèixer les declaracions de Crespo sobre les suposades reunions, ja que ha sigut citat a declarar a l’Audiència Nacional en relació amb l’informe de la UDEF.

Juan Cotino ha destacat que, en el cas que no declare que les conclusions de l’informe són “falses”, iniciarà “les demandes i accions oportunes contra aquest senyor, doncs no solament mai em vaig reunir amb ell, sinó que ni tan sols el conec”.

Declaració voluntària

A més, tal com va anunciar el passat 5 de març, ha remès un escrit al magistrat del Jutjat Central d’Instrucció número 5 de l’Audiència Nacional, en el qual expressa el seu desig de declarar “voluntàriament” davant la Justícia, segons procedira en dret, després de la publicació de l’informe de la UDEF.

“Els fets que narra aqueix informe són falsos i, per tant, vull poder explicar i buidar qualsevol dubte sobre aquest tema”, ha reiterat el president del parlament valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa