La Generalitat planta una foguera al Palau per a apropar la festa gran d'Alacant a la societat

El Consell ja ha fet el mateix amb les festes de Falles i amb la Magdalena de Castelló
/ València
18 juny 2018 01:00h

Les Fogueres de Sant Joan arriben al Palau de la Generalitat amb la instal·lació d'un monument al seu Pati Gòtic i amb la programació d'unes jornades de portes obertes que coincidiran amb la setmana festiva de la capital alacantina. Segons ha explicat el Consell en un comunicat, l'artista Antonio Ruano és l'artífex d'aquesta foguera que s'emplaça per primera vegada al Palau i que s'ha instal·lat durant la vesprada d'aquest dilluns.

Amb aquesta iniciativa, que completa les ja precedents realitzades amb motiu de les Gaiates i les Falles, es pretén "reforçar el compromís de l'administració autonòmica amb la promoció de les festes". En aquest context, el Palau de la Generalitat obrirà les seues portes des d'aquest dimarts, 19 de juny, fins a divendres, 22 de juny, en horari de visites de 10 a 14 hores i de 17 hores a 20 hores.

A més, en la seu de la Generalitat a la Casa de les Bruixes de la ciutat d'Alacant es repartiran productes de marxandatge de forma gratuïta amb la creativitat de la Generalitat, duta a terme pel mateix autor del cartell oficial de Fogueres 2018, David Hernández.

next