Diari La Veu del País Valencià
Feijóo renuncia a la carrera per a presidir el PP

L’actual president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, acaba d’anunciar a través d’una roda de premsa que renuncia a presentar la seua candidatura per a presidir el Partit Popular. “No puc fallar els gallecs perquè seria fallar-me a mi mateix”, ha manifestat.

Amb aquesta inesperada notícia, de moment es queden en quatre els aspirants que en el pròxim congrés extraordinari dels dies 21 i 22 de juliol s’enfrontaran per a substituir Mariano Rajoy. La llista d’aspirants a liderar a la formació conservadora queda de la següent manera: l’expresident de Noves Generacions de València, José Luis Bayo; el secretari de comunicació, Pablo Casado; l’exministre d’Afers Exteriors José Manuel García-Margallo, i el portaveu del grup parlamentari en la Comissió d’Afers Exteriors al Congrés, García-Hernández.

Falten per pronunciar-se la número dos del PP, María Dolores de Cospedal, qui protagonitzarà la junta directiva regional dels populars castellà manxecs aquest dimarts a les 11.00 hores, on s’espera que done a conéixer el seu futur, i Soraya Sáenz de Santamaría, qui de moment no té actes públics previstos.

Comparteix

Icona de pantalla completa