Diari La Veu del País Valencià
El registrador de la propietat que va ocupar la vacant de Rajoy estava seguríssim de la reincorporació de l’expresident

El registrador de la propietat que durant els últims 28 anys ha ocupat la plaça que va deixar Mariano Rajoy per a incorporar-se al Congrés com a diputat per Pontevedra, Francisco Gaspar Riquelme, ha afirmat aquest dimecres que estava “seguríssim” que el ja expresident del govern espanyol “es reincorporaria” de nou al Registre de Santa Pola (Baix Vinalopó). Rajoy ha arribat aquest dimecres abans de les 10 del matí al seu nou despatx.

“Coneixent-lo i amb la seua trajectòria personal i política, estava segur que es reincorporaria a la funció pública registral, seguríssim”, ha destacat en una entrevista a Onda Cero recollida per Europa Press en la qual ha lloat la decisió de Rajoy, de qui diu ser amic des de 1978, encara que això no va tindre res a veure amb el fet que ocupara la seua plaça temporalment.

D’acord amb el que ha explicat, Rajoy en 1987 era vicepresident de la Xunta de Galícia, però va haver-hi una moció de censura i es va reincorporar a l’activitat registral, on va treballar fins a 1989, quan, després de les noves eleccions generals, va obtindre el seu escó al Congrés dels Diputats i, com mana la llei, es va declarar en situació administrativa de serveis especials, amb reserva de plaça i destinació. Li va correspondre a Riquelme, que estava a Elx, ocupar eixa destinació.

Comparteix

Icona de pantalla completa