Diari La Veu del País Valencià
Rajoy ja torna a treballar com a registrador a Santa Pola després de l’etapa dedicada a la política

L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy ja s’ha incorporat a la seua plaça de registrador de la propietat a Santa Pola (el Baix Vinalopó), una tasca que reprén sense estar “nerviós” i “després de molts anys dedicat a la vida política”.

L’encara dirigent del PP ha arribat a les 9.49h a les portes del registre de la propietat número 1 de Santa Pola, on l’esperaven molts mitjans de comunicació i desenes de persones, que l’han rebut al crit de “president, president” i “ens alegrem que estigues a Santa Pola”.

Rajoy s’ha parat davant els periodistes i ha explicat: “No tinc moltes més coses a dir que les que he dit en les últimes dates”. “M’he retirat de la política i torne on estava. No hi ha molt més a dir”, ha insistit, encara que ha comentat que ha “treballat moltes vegades” en la seua vida i que, per això, hui no està “nerviós”.

Per a l’expresident, la seua incorporació al registre de la propietat és “diferent” al que ha realitzat en les últimes dècades en haver-hi estat “molts anys en la vida política”. Tanmateix, “ara em dedique a la meua professió”.

Rajoy ja va estar aquest dimarts al matí i a la vesprada al despatx que ocupa oficialment des d’aquest dimecres per a ser informat dels detalls de la seua tasca pel registrador que l’ha substituït temporalment durant els últims 28 anys, Francisco Riquelme, que a més és amic personal. També va conéixer i va saludar d’un en un els set empleats amb qui treballarà a partir d’ara.

El polític del PP s’ha allotjat en un hotel d’Alacant situat molt a prop del passeig marítim i de la platja del Postiguet i ha aprofitat aquest matí per a fer exercici, ja que ha eixit a caminar a pas ràpid a partir de les 7.15 hores. Durant aquest passeig, Rajoy s’ha creuat amb nombroses persones que, igual que ell, s’exercitaven a aquesta hora durant un matí preestiuenc.

Comparteix

Icona de pantalla completa