Diari La Veu del País Valencià
Carlos Marco, Mari Carme Giner, Sandra Cervera i Sergio Alcover formen el jurat del xou de talents musicals d’À Punt

Family Duo, el primer xou de talents musicals de la televisió pública valenciana, ja té jurat. El cantant Carlos Marco, exmembre del grup Auryn, la cantant de Carraixet Mari Carme Giner, l’actriu i cantant Sandra Cervera i el coreògraf i director artístic Sergio Alcover són els quatre reconeguts artistes valencians que formaran part del jurat d’aquesta primera edició del programa amb el qual À Punt busca talents entre les famílies del País Valencià.

El programa és una de les apostes més potents de la graella que prepara À Punt Mèdia. Està produït per FremantleMedia i Lapònia TV i començarà a emetre’s a la tardor del 2018. Family Duo busca parelles amb alguna vinculació familiar (pares i fills, germans i cosins) que puguen tocar un instrument, ballar i, sobretot, cantar.

El primer càsting està previst per al pròxim dissabte 23 de juny a partir de les 10.00 hores a la Sala Tàpies de l’Hotel Tryp Castellón Center a Castelló de la Plana. El segon està previst per al 30 de juny a la ciutat d’Alacant i, el 7 de juliol, es convocarà la prova a la ciutat de València. Els llocs concrets de cada una d’aquestes convocatòries seran detallats pròximament, ha indicat la televisió pública a través d’un comunicat.

Els concurs de talents són uns dels formats amb més èxit d’audiències a la televisió dels últims anys. FremantleMedia és una de les productores amb més trajectòria i èxit a la televisió. A l’Estat és la responsable de, per esmentar només alguns dels programes, Got Talent o Factor X. En el cas de Family Duo, el concurs, està previst que es desenvolupe en 13 programes de 120 minuts cadascun.

Els interessats a participar en el càsting podran inscriure’s a través de la web del programa. En qualsevol cas, també poden presentar-se al lloc i hora indicats sense incriure’s.

Comparteix

Icona de pantalla completa