Diari La Veu del País Valencià
Campanya de l’STEPV per a la recuperació del cobrament de l’estiu del professorat interí

RedactaVeu / València.

La Conselleria d’Educació ha penjat aquesta setmana en la web la llista del professorat adjudicat en juliol que cobrarà l’estiu i ha donat un termini fins el 21 de març per presentar reclamacions en cas d’error. STEPV ha llançat una campanya perquè el professorat adjudicat a partir de setembre també reclame cobrar l’estiu que el nou acord del 3 d’abril de 2013 li nega.

L’acord de 2010 permetia el professorat interí tenir un nomenament fins el 31 d’agost si havia estat adjudicat abans del 31 de desembre (article 9). El nou acord de 2013 (article 10) limita aquest dret només al professorat adjudicat en juliol. És per això que STEPV proposa al professorat interí que no cobrarà l’estiu que aprofite el termini de reclamacions per a sol·licitar el cobrament de l’estiu i recuperar aquest dret contemplat en l’acord de 2010.

En la instància se sol·licita, a més, la derogació de l’acord de 2013 i el retorn a l’acord de 2010, així com la restitució de les borses abans de l’aplicació de l’acord en 2013 i la recuperació del 100% del salari reduït durant l’aplicació del Decret Vela.

Per tant, només cal signar aquesta instància i presentar-la en qualsevol direcció territorial o PROP abans del 21 de març.

Comparteix

Icona de pantalla completa