Diari La Veu del País Valencià
La comissió Sèneca-Autobusos guanya el primer premi de les Fogueres Especials

El monument Amor Dolor, dels artistes Manuel Algarra i José Gallego, plantat per la comissió Sèneca-Autobusos, s’ha alçat amb la victòria en el concurs de la Secció Especial en el 90 aniversari de les Fogueres de Sant Joan d’Alacant.

Aquest dijous el regidor de Festes, José Ramón González, ha llegit els vots del jurat, junt amb l’alcalde Luis Barcala, dels premis d’aquest any. Rere Sèneca-Autobusos –que va tornar a guanyar enguany el premi al millor llibret de Fogueres– ha quedat el monument de Florida Portazgo i, en tercer lloc, La Ceràmica. La foguera Diputació-Renfe ha sigut quarta i s’ha emportat, a més, el premi a la Millor Crítica.

En Primera Categoria, la victòria ha sigut para Foguerer Carolines, mentre que el premi a la Millor Crítica ha anat a parar al monument de Passeig de Gomis.

Quant a la resta de les categories, en l’apartat de Fogueres Innovadores la guanyadora ha sigut Florida Sud i a Carrers Adornats, la vencedora ha sigut Puente Villavieja.

Així mateix, en Barraques Especials, Festa i Vi s’ha imposat al Cabasset, que ha quedat segona, i a Trons i Bacores que s’ha situat en tercer lloc.

Comparteix

Icona de pantalla completa