Diari La Veu del País Valencià
El candidat valencià Elio Cabanes es reivindica com a legítim successor de Rajoy: Jo no votaria cap dels sis aspirants

El regidor de la Font de la Figuera (la Costera) que aspira a presidir el PP, Elio Cabanes, ha reivindicat més atenció a les bases del partit, tant a afiliats com a regidors, i ha reivindicat el seu projecte de renovació front a la resta d’aspirants: “Jo no votaria cap dels altres sis”.

En declaracions a TVE, recollides per Europa Press, Cabanes ha explicat que l’afiliació del PP està desanimada i que el partit ha de renovar el projecte i bolcar-se en ells perquè els militants són els qui “parlen amb els seus veïns i fan que el vot arribe al PP”.

Ha recalcat que el seu objectiu és acostar les bases “a la cúpula” i que per a açò és necessari, per exemple, que el procés de congressos arranque en els congressos locals i finalitze en el nacional, a l’inrevés de com es fa ara mateix.

“Dubte que a la resta de candidatures, per l’interès que tenen en la seua vida política, que no és la meua, açò els interesse”, ha dit dels seus contrincants.

Cabanes ha assegurat que des de la seua experiència com a regidor denuncia l’oblit en el qual els deixa el partit cada quatre anys. “No es recorden de nosaltres i necessitem assistència, assessorament, saber com treballar, què fer pel veí”, ha lamentat.

Comparteix

Icona de pantalla completa