Na Jordana aconsegueix el Ninot Indultat Infantil

La figura, elaborada per l’artista Joan S. Blanch, ressalta la necessitat de protegir el medi ambient
14 març 2014 01:00h
Europa Press / València
 
La figura, elaborada per l’artista Joan S. Blanch, representa tres joves scouts d’excursió, sota el lema de la Falla infantil d'enguany, 'Conviure', que ressalta la necessitat de protegir el medi ambient.
 
La Falla Na Jordana és actualment la que major nombre de ninots indultats posseeix, doncs suma un total de 13, repartits en deu grans i tres xicotets.
 
Després de conèixer el veredicte, els membres de la falla han volgut agrair el treball de l’artista faller amb un missatge en una coneguda xarxa social: "Estem molt orgullosos de tu, Joan; el nostre premi és tenir-te a tu amb nosaltres. Gràcies per fer-nos somiar".

Amb 7.153 vots, el ninot presentat per Na Jordana s’ha imposat als de les comissions Ceramista Ros-José María Mortes Lerma (3.733 vots) i Major-Moraira-Natzaret (3.691 vots), que han tancat el podi d'enguany.
 
En quart lloc ha quedat situada la comissió Exposició-Micer Masco (2.972 vots), seguida de Sueca-Literat Azorín (2.403 vots), Duc de Gaeta-la Pobla de Farnals (1.311), Almirall Cadarso-Conde Altea (846) i Císcar-Borriana (746). Tanquen la llista els ninots de la comissió Fermín Galà-Primavera de Burjassot, amb 680 vots i el de Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal, amb 670 vots.
 

 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next