Diari La Veu del País Valencià
Mor Edu del Prado, actor valencià conegut per participar en la sèrie ‘Un paso adelante’

L’actor valencià Edu del Prado, qui va interpretar César Martín en la famosa sèrie de ball Un paso adelante i va formar part del grup musical UPA Dance, ha mort als 40 anys a València per causes que es desconeixen. La notícia ha sigut publicada per BrodwayWorld Spain, la divisió d’espanyola de BrodwayWorld, dedicada al teatre musical. “Amb gran tristesa, compartim la notícia que Edu del Prado ha mort. Descanse en pau”, van escriure des del seu compte de Twitter.

Edu del Prado va nàixer a València en 1977 i amb 20 anys va editar el seu primer disc, Edu. Aquest àlbum, que va comptar amb el tema ‘Si disparas tú’, va aconseguir superar la barrera de 25.000 còpies venudes. El seu segon treball d’estudi, Mil y una (1999), va ser un “punt d’inflexió en la carrera del cantant ja que després del poc èxit va decidir dedicar-se de ple als musicals”. No obstant això, després de participar en diversos musicals, entre els quals va coincidir amb Marta Sánchez en La magia de Broadway, va fer el pas a la xicoteta pantalla. D’aquesta forma, en 2004 es va incorporar a la sèrie Un paso adelante i al grup musical UPA Dance. En la famosa ficció va donar vida a César Martín, un talentós ballarí que arriba en el quart curs de l’acadèmia de ball i que manté una gran amistat amb Rober.

Després de la seua aventura televisiva va participar en diversos programes de talents televisius a l’estranger com La Veu França (2014) o La Academia Bicentenario de Mèxic (2012).

Comparteix

Icona de pantalla completa