Diari La Veu del País Valencià
La Policia Local de València deté un home per retindre la seua exparella durant 14 hores

Agents de la setena unitat de districte de la Policia Local de València van detindre aquest diumenge a la nit un jove de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere contra la seua parella, una dona de 30 anys. Aquesta és la informació que ha publicat a Facebook la Policia, que afegeix que, segons consta en les diligències, l’home “va tancar i amenaçar la dona al domicili on resideix actualment, després de separar-se d’ell i tindre una ordre d’allunyament vigent”.

Els fets es van produir entorn de les 00.05 d’aquest dilluns, quan les sales del 092 i el 091 van demanar patrulles perquè s’adreçaren cap a un domicili on una dona estava sent retinguda i amenaçada per la seua exparella, que no residia en eixa casa.

Mentre les patrulles de la Policia Local anaven cap a la casa, es va informar que l’home havia llançat diversos objectes per la finestra, entre ells les claus del domicili perquè la dona no poguera abandonar-lo.

Quan la patrulla d’agents es va presentar al domicili, van trobar les claus a un metre i mig de distància del portal. Aleshores van accedir a l’edifici i van escoltar la dona demanant ajuda. Una vegada dins de l’habitatge, van reduir l’home, que ja havia sigut denunciat en diverses ocasions per episodis de violència contra la dona i pels quals un jutjat de València ja havia emés una ordre d’allunyament.

El detingut es va presentar aquest diumenge a casa de la seua exparella cap a les 10.30h i la va mantindre tancada contra la seua voluntat a més d’amenaçar-la de mort fins que va arribar la Policia Local gràcies a una telefonada que va rebre la sala del 092.

Comparteix

Icona de pantalla completa