Diari La Veu del País Valencià
Ferri, sobre la proposta de confluència de Podem: Per a la ciutadania és millor si hi ha més diversitat

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha assegurat aquest dimarts després de la Junta de Síndics que la seua formació no s’ha plantejat, de moment, valorar la proposta de confluència de Podem de cara a les eleccions autonòmiques de 2019 perquè tenen “altres prioritats damunt de la taula”. “Crec que és bo per a la ciutadania que hi haja més diversitat i un plat més ampli d’opcions perquè es puguen conéixer les posicions de cada partit”, ha afegit Ferri.

Preguntat sobre una possible renovació del Pacte del Botànic, el portaveu nacionalista té clar que és “una garantia de governabilitat” i que si les circumstàncies ho permeten “tornaria a recollir aquest acord on les persones són les protagonistes.

Una de les altres qüestions que han preguntat al síndic ha sigut sobre una piulada que el seu company Josep Nadal ha publicat aquest mateix dilluns on dedica unes paraules de menyspreu a la formació morada per a rebutjar la seua proposta. “Queden en el seu àmbit, però és evident que aquest ha estat un tuit desafortunat”, ha assenyalat Ferri.

Sobre aquest assumpte també s’ha pronunciat la diputada de Podem, Fabiola Meco, qui no ha volgut entrar a fons sobre la polèmica piulada de Nadal. “Nosaltres respectem primer que tot les paraules de Nadal i continuarem treballant de la mateixa manera que ho hem fet fins ara fins que acabe la legislatura”. Així mateix, Meco ha reconegut que la relació entre Podem i els socis del Botànic és una mena “d’amor-odi” però que sempre mantenen la lleialtat davant els pactes que van firmar.

Comparteix

Icona de pantalla completa