Diari La Veu del País Valencià
Montcada acull la segona partida de la final del Bancaixa

RedactaVeu / València.

La final del Circuit Bancaixa completarà aquest diumenge, en el trinquet de la Ciutat de la Pilota de Montcada, la disputa de la seua segona partida. A les 11:30 hores, la formació de Sueca de León, Santi i Tomás II s’enfrontarà a la representativa d’Alcàsser de Fageca, Javi i Monrabal.

De moment, l’eliminatòria és favorable al trio capitanejat per Fageca per la seua victòria del passat diumenge en el trinquet Pelayo (60-40). Per tant, si Alcàsser torna a aconseguir el triomf, la lliga professional tindrà nous campions. Si per contra és l’equip de Sueca el que aconsegueix la victòria, la final necessitarà d’una tercera partida. Aquesta també es jugaria a Montcada el diumenge següent, dia 23.

Els pronòstics són ara mateix lleugerament favorables al trio de Fageca, Javi i Monrabal, que en la primera partida van completar una actuació excel·lent. Açò ha propiciat la reacció de l’equip de Sueca, que ha avisat que demà eixirà a arriscar en la recerca del quinze.

La taquilla del trinquet de la Ciutat de la Pilota de Montcada obrirà a les 09.30 hores i serà aleshores quan es posen a la venda les entrades reservades per a tal efecte. Els preus oscil·len entre els 25 euros de l’escala i els 20 de la resta d’ubicacions.

A més, s’ha habilitat una barra de bar que estarà operativa des de la 09.00 hores perquè els aficionats puguen gaudir d’un bon esmorzar. I des de les 10.30 hores, els mateixos aficionats podran fotografiar-se i sol·licitar autògrafs a quatre dels primers espases de l’àmbit professional, cas d’Álvaro, Genovés II, Raúl i Jesús.

Abans de la disputa de la segona partida de la final del Circuit Bancaixa, es jugarà la final de la Lliga Cespiva en categoria sub 23. Els aspirants al títol són Marc i Conillet així com Carlos, Víctor II i Pablo. La confrontació està programada per a les 10.00 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa