L'incendi d'una fàbrica de fusta de Sollana obliga a activar el pla d'emergència quatre dies després

S'ha muntat un Lloc de Comandament Avançat que compta amb la participació de la direcció del Parc Natural de l'Albuferavideo
/ València
28 juny 2018 01:00h
El passat dilluns la policia local va recomanar tancar les finestres per la columna de fum que es va escampar per la població.

L'incendi declarat a una antiga fàbrica de fusta a Sollana (la Ribera Baixa) el passat 25 de juny ha obligat a activar el nivell 1 del Pla Territorial d'Emergències per a poder controlar-lo.

L'Agència Valenciana de Seguretat i Emergències ha activat la situació 1 aquest dijous després que les flames continuen actives des de fa dos dies a la fàbrica abandonada. Segons a informat el 112, aquest nivell del Pla Territorial d'Emergències s'ha posat en marxa per a desplaçar una unitat formada per un tècnic d'emergències, un tècnic de la Conselleria de Mediambient i la directora del Parc Natural de l'Albufera.

Sobre el foc continuen treballant diferents efectius del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de València.

La situació 1 d'emergència s'activa quan el foc ha provocat un dany moderat i per a controlar-lo cal muntar un Lloc de Comandament Avançat i destinar un nombre concret d'unitats bàsiques.

Cal recordar que el passat dilluns la Policia Local va recomanar tancar les finestres per la columna de fum que es va escampar per la població.

 


Els Tècnics de Qualitat Ambiental traslladats al Lloc de Comandament Avançat han aconsellat durant la vesprada d'aquest dijous que les persones que pertanyen a grups de risc adopten mesures preventives com a conseqüència del fum provinent de l'incendi. Això no obstant, no consideren necessari el confinament.

 

 

next