L'equip de govern d'Ontinyent demana "tranquil·litat" sense aclarir què passarà amb Rodríguez

En un comunicat garanteix a la ciutadania del municipi de la Vall d'Albaida "el normal funcionament dels serveis públics"
/ València
28 juny 2018 01:00h
Jorge Rodríguez ha passat la nit d\'aquest dimecres detingut en les dependències policials.

L'equip de govern d'Ontinyent, municipi d'on Jorge Rodríguez és l'alcalde, ha emés un comunicat aquest dimecres per a deixar clar que respectarà el procediment judicial i que espera que la justícia esclarisca els fets "al més prompte possible". No obstant això, l'escrit no fa cap tipus de referència al futur del president de la Diputació de València detingut aquest dimecres en el marc de l'operació Alqueria.

El comunicat també recull un "missatge de tranquil·litat" a la ciutadania per a "garantir" als veïns "el normal funcionament dels serveis públics".

Durant la jornada d'aquest dimecres els agents de la Unitat Central de la Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) van detindre Rodríguez i van realitzar escorcolls en habitatges particulars i edificis públics de València i Ontinyent.

També van ser detinguts dos assessors i tres alts càrrecs de Divalterra, empresa pública dependent de la Diputació encarregada de les brigades forestals.

La causa, oberta per presumptes delictes de prevaricació administrativa i malversació de cabals públics, es va iniciar en 2018 després de la denúncia interposada per la Fiscalia Anticorrupció de València. S'investiguen irregularitats en la contractació de personal d'alta direcció en 2015 en l'antiga Imelsa.

next