Diari La Veu del País Valencià
Detingut l’expresident de l’Elx CF José Sepulcre per estafa en les obres de l’estadi

L’expresident de l’Elx CF José Sepulcre ha sigut detingut aquest dijous pels delictes d’estafa, apropiació indeguda, falsedat documental i blanqueig de capitals, en el marc d’una investigació relacionada amb obres executades en l’estadi Martínez Valero, camp on juga el club il·licità.

Segons han confirmat a Europa Press fonts de la Comissaria Provincial d’Alacant, Sepulcre ha sigut citat per la Policia Nacional i detingut. Després de prestar declaració, Sepulcre, que ha estat acompanyat d’Antonio Rocamora, exsecretari general del club il·licità, ha sigut posat en llibertat amb càrrecs i queda com a investigat pels quatre delictes que se li atribueixen. En l’operatiu desenvolupat aquest mateix dijous no ha sigut detinguda cap persona més.

José Sepulcre va ser president del club il·licità durant els nou anys que van de 2006 a 2015 i continua sent un dels principals accionistes individuals de l’entitat. Fa uns dies l’actual president, Diego García, li va dedicar públicament l’ascens del club a Segona Divisió.

Durant la seua gestió, l’Elx CF va aconseguir un històric ascens a Primera, però també va entrar en una crisi econòmica que va desembocar en el descens administratiu a Segona Divisió en estiu de 2015, dos mesos abans que Sepulcre presentara la dimissió.

Comparteix

Icona de pantalla completa