Diari La Veu del País Valencià
À Punt llança una aplicació per a veure els continguts de la cadena a través dels dispositius mòbils

À Punt Mèdia ha llançat aquest dijous una aplicació mòbil generalista que està disponible per als dispositius amb Android i iOS i que permet accedir a tots els continguts multimèdia d’À Punt: ràdio, televisió o de continguts exclusius en línia.

La cadena treballa des del primer moment per a adaptar els seus continguts i la forma en què es consumeixen als nous hàbits. La posada en marxa del nou lloc web va ser la primera fase del desplegament del projecte de plataforma multimèdia d’À Punt Mèdia, que ara es completa amb la primera de les aplicacions mòbils dels mitjans públics valencians.

L’aplicació manté una vocació interactiva vinculada a les xarxes socials d’À Punt Mèdia. L’usuari podrà trobar tota la informació detallada i actualitzada sobre la programació, l’oratge o la informació corporativa. L’aplicació, que és completament gratuïta, permetrà també territorialitzar les notícies. L’aplicació es pot descarregar a l’App Store i a Google Play. En breu, la cadena té previst llançar noves aplicacions per a les televisions intel·ligents i per al públic infantil i juvenil.

Comparteix

Icona de pantalla completa