À Punt ha invertit 15 milions en la posada al dia de l'edifici de Burjassot

La CVMC ha gastat 36 milions en la compra de continguts de producció externa
/ València
28 juny 2018 01:00h
Vicente Vergara ha participat aquest dijous en el seu últim Consell Rector.

La reunió del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans Audiovisuals (CVMC) celebrada aquest dijous ha aprovat els comptes de l'ens i de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) de 2017. Allà s'ha detallat que la Societat va signar l’any passat contractes d'adquisició de continguts per un import total de 14.714.524 euros (17.804.574 euros amb IVA).

La Corporació també va signar l'any passat amb càrrec a 2016 contractes d'adquisició de continguts per valor de 14.971.574 euros (18.115.605 euros amb IVA).

A més, al llarg de l'any passat es va licitar un poc més de 15 milions d'euros en inversions, principalment en infraestructures i obres al Centre de Produccions de Programes de Burjassot.

En una nota de premsa el Consell Rector ha informat que la Intervenció General de la Generalitat ha donat el vistiplau als comptes atés que "manifesten una imatge fidel del patrimoni i de la situació financera de la CVMC i de la SAMC a 31 de desembre de 2017".

Adéu de Vicente Vergara

Durant la reunió, el fins ara conseller Vicente Vergara ha presentat la dimissió com a vocal del Consell Rector. La dimissió de Vergara es formalitza després de la polèmica sobre una possible incompatibilitat per la participació del seu fill en una sèrie d'À Punt una vegada iniciat el rodatge.

Vergara ha defensat que no hi ha cap tipus d'incompatibilitat, entre altres motius perquè, quan el Consell Rector va aprovar la sèrie, l'agost del 2017, el seu fill no estava contractat per la productora. En qualsevol cas, considera que la situació és incòmoda per a ell i per a la resta dels membres del Consell Rector i per això ha decidit presentar la dimissió. També ha dit que no vol perjudicar el seu fill, un professional del sector audiovisual des de mitjan dècada dels 90.

El president del Consell Rector, Enrique Soriano, ha agraït a Vergara el treball que ha fet des que va ser nomenat al final de l’octubre del 2016 i ha destacat les seues aportacions. Ara les Corts hauran de triar un altre representant per a ocupar el lloc que queda vacant en el Consell Rector.

next