Diari La Veu del País Valencià
Agustina Brines abandona la cogerència de Divalterra fins que declare davant del jutge

La Permanent del Bloc, reunida aquest divendres d’urgència, ha acordat acceptar la decisió d’Agustina Brines d’apartar-se de les seues responsabilitats gerencials a Divalterra, l’empresa pública de la Diputació, fins que declare davant del jutge en el marc de l’operació Alqueria. Brines també s’apartarà de les seues responsabilitats orgàniques dins del partit.

L’exalcaldessa de Simat de la Valldigna ha informat que ha fet aquest pas fins que puga declarar davant del jutge i queden esclarides totes les qüestions que la vinculen als darrers esdeveniments de Divalterra.

El titular del jutjat d’instrucció número 9 de València va decretar llibertat aquest dijous per a tots els detinguts en l’operació Alqueria. Així, tant l’expresident de la Diputació de València Jorge Rodríguez com els seus col·laboradors Ricard Gallego, Manuel Reguart i Jorge Cuerda i els cogerents de Divalterra Agus Brines i Xavi Simón van abandonar pel seu propi peu la Ciutat de la Justícia de València pocs minuts després de les 18.00h.

Nomenada cogerent de Divalterra en 2015 a proposta de Compromís, Brines “té una contrastada trajectòria professional com a gestora en empreses públiques”, afirma el Bloc en un comunicat. Per això, la direcció del partit té “plena confiança” en la tasca duta a terme per la seua companya i espera “un aclariment ràpid de la situació”.

Comparteix

Icona de pantalla completa