Diari La Veu del País Valencià
Detingut un jove per colpejar i arrossegar diversos metres per terra la seua parella a València

La Policia Local ha detingut a València com a presumpte autor d’un delicte de violència masclista un jove per propinar forts colps i arrossegar diversos metres per terra una dona que era la seua parella, segons ha informat el cos municipal en un comunicat.

Els fets han ocorregut en la matinada de dijous a divendres, quan s’ha sol·licitat ajuda policial des del 091 perquè, pel que pareix, un home estava propinant forts colps a una dona en la via pública. Els agents es van traslladar ràpidament a l’Avinguda del Port, on es trobava la víctima, una xica que presentava diferents ferides sagnants.

La dona va comentar als policies que minuts abans la seua parella l’havia agredit i l’havia arribat a arrossegar “alguns metres” per terra, fets confirmats per diferents testimonis del que va ocórrer, que van tractar de socórrer la jove i van alertar a la Policia. A més, el presumpte agressor, pel que pareix, li havia llevat el mòbil.

Els agents que van intervenir en el servei, en col·laboració amb la Policia Nacional, van trobar minuts després el jove a la plaça del Tribunal de les aigües, qui va confirmar als agents que acabava de discutir amb la seua parella.

El jove va ser immediatament detingut i traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia. La víctima, per la seua banda, va ser traslladada i atesa en un hospital, acompanyada per efectius de la Policia Local de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa