Diari La Veu del País Valencià
Les Arts inicia el període d’abonaments per a la nova temporada amb una campanya protagonitzada pels socis

El Palau de les Arts ha iniciat el període de sol·licitud de nous abonaments per a la temporada 2018-2019, que s’estendrà fins al 20 de setembre, amb una campanya que “protagonitzen els abonats del teatre”, tal com ha informat la Generalitat en un comunicat.

Després d’un càsting realitzat el passat mes de maig, Les Arts ha seleccionat titulars de cada torn d’abonament com a imatge de les diferents actuacions. Així, caracteritzats amb el vestuari i el maquillatge de produccions històriques com Carmen, Simon Boccanegra, Aida o Don Giovanni, els fotògrafs Miguel Lorenzo i Mikel Ponce han fotografiat els socis en diferents racons del teatre.

El centre de les Arts ofereix per al proper curs set torns d’abonament que combinen cinc títols d’òpera a la sala principal: Die Zauberflöte, de Mozart; I masnadieri i Rigoletto, de Verdi; Iolanta, de Chaikovski, i Lucia di Lammermoor, de Donizetti, així com el ballet El lago de los cisnes i l’oferta simfònica en l’Auditori.

La temporada de concerts d’abonament inclou batutes com Gustavo Gimeno, Christopher Franklin, Roberto Abbado i les cites que protagonitzarà Plácido Domingo, en les seues facetes de cantant i director.

Els preus oscil·len entre els 688,50 euros en el torn A en zona de visibilitat 1 i els 212,50 euros en el torn I en modalitat de pagament únic. L’abonament de Les Arts inclou un descompte del 15% sobre el preu original de les localitats si s’abona en un únic pagament o d’un 10% si es fracciona.

Abonaments Mentor-Neo

A més, el centre d’arts manté en els diferents torns els abonaments Mentor-Neo, que ofereixen un descompte afegit del 5% als titulars (Mentor) que apadrinen un jove abonat (Neo) menor de 30 anys i titular del Carnet Jove, que es beneficiarà d’un descompte del 60%.

Els titulars de l’abonament de Les Arts gaudeixen, entre altres avantatges, d’una sèrie de descomptes i promocions en la compra de productes i serveis del teatre, a més d’una atenció personalitzada a les taquilles.

Comparteix

Icona de pantalla completa