Diari La Veu del País Valencià
L’incendi de la fàbrica abandonada a Sollana continua actiu cinc dies després

Efectius de bombers continuen aquest dissabte amb els treballs d’extinció de l’incendi declarat fa cinc dies en una fàbrica abandonada de fusta a la localitat de Sollana (la Ribera Baixa) segons ha informat el Consorci Provincial de València.

El foc es va originar sobre les dues de la vesprada del passat dilluns en una fàbrica que comptava amb material combustible, la qual cosa va originar una gran ona de fum.

Les tasques d’aquest dissabte se centren en els controls ambientals pertinents d’aigua i aire, a més de reunions entre tots els agents implicats per a establir mesures preventives de seguretat, atés que l’entrada a la fàbrica no és segura.

Durant l’inici del dispositiu, el vent va dificultar les labors d’extinció i les flames van afectar uns 10.000 metres quadrats de la part est de la nau.

A la zona han participat al llarg d’aquesta setmana desenes d’efectius dels parcs valencians de bombers de Silla, Cullera, Torrent i Ontinyent.

L’inspector cap del Consorci, José Miguel Basset, ha destacat que els efectius compten amb tots els materials de protecció establits pels protocols de seguretat, per la qual cosa “estan perfectament equipats”.

Comparteix

Icona de pantalla completa