Diari La Veu del País Valencià
Puig es rebel·la contra els atacs de Bonig: L’únic partit que està condemnat per corrupció és el PPCV

“Ací sols hi ha un partit que ha estat condemnat per corrupció i eixe és el PPCV”. Amb aquestes contundents paraules s’ha defés el president del Consell, Ximo Puig, durant la sessió de control celebrada aquest dijous a les Corts de les acusacions que li ha llançat la líder del populars, Isabel Bonig: “Es recorden quan vostés no eren prudents ni apel·laven a la presumpció d’innocència sinó que preferien atacar i humiliar en públic els càrrecs del meu partit?”

La diputada popular ha criticat també que Jorge Rodríguez no haja dimitit de manera definitiva com a alcalde d’Ontinyent. “Si el senyor Rodríguez no és bo per a la presidència de la Diputació de València, per què sí que ho és per a l’Alcaldia d’Ontinyent?”. Tot seguit ha tret un retall de premsa per a donar-li més força al seu discurs i ha sentenciat que el PSPV es va finançar de manera irregular, tal com ho acredita l’Agència Tributària. Bonig ha fet referència a una notícia que va publicar la setmana passada el periòdic El Mundo en què s’explicava aquesta informació.

Arran d’aquestes declaracions, Puig ha explotat i li ha preguntat de manera irònica a Bonig: “Però quina broma és aquesta?”. El també secretari general del PSPV li ha recordat a la líder popular que el passat de la seua formació amb la corrupció consta d’una llista ben llarga. Així doncs, ha indicat que un de cada tres conselleres es troben imputats; que cap dels tres expresidents de la Diputació de València s’ha salvat de veure’s implicat en trames de corrupció, i, finalment, ha sentenciat que dels tres expresidents de la Generalitat un es troba a la presó –Zaplana pel cas Erial– i els altres dos –José Luis Olivas i Francisco Camps– estan també sent investigats per als tres casos.

Comparteix

Icona de pantalla completa