Diari La Veu del País Valencià
La policia deté un home a València per tancar, maltractar i abusar sexualment de la seua parella

La Policia Nacional ha detingut un home de 47 anys a València com a presumpte autor de delictes d’agressió sexual, detenció il·legal i maltractaments en l’àmbit familiar després que tancara la seua parella al domicili, l’agredira físicament i l’obligara a mantindre relacions sexuals amb ell.

Segons han informat aquest dijous fonts policials, els agents van accedir al domicili, en el barri d’Exposició, després que un veí l’escoltara demanar ajuda i la van localitzar “amb lesions en cara i braços”.

La presumpta agressió va ocórrer dimarts passat, 3 de juliol, a les dotze del matí, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats perquè s’adreçaren a un domicili del barri d’Exposició, on, “pel que sembla, un veí havia escoltat una dona demanant ajuda des de l’interior d’un habitatge”.

Els agents van aconseguir parlar amb la dona des d’una finestra d’un domicili contigu i van sol·licitar la presència de bombers per a accedir a l’interior, on la van trobar amb talls als pòmuls i al nas, així com amb hematomes i esgarrapades als braços i a les mans. La dona, que havia sigut agredida i tancada per la seua parella, havia sigut forçada a mantindre relacions sexuals i havia sigut colpejada abans i després de ser violentada, per la qual cosa va ser traslladada a un hospital i atesa per les “nombroses lesions” que presentava. Segons explica el comunicat policial, “l’habitatge estava regirat i els llençols tacats de sang”.

El presumpte agressor va ser localitzat per una patrulla policial a un carrer adjacent i va manifestar que el deixaren “continuar bevent”, que no havia passat “res greu” i que si la seua parella estava en eixes condicions era “perquè alguna cosa havia fet”.

Els policies, després de realitzar diverses comprovacions, el van detindre com a presumpte autor dels delictes d’agressió sexual, detenció il·legal i maltractament en l’àmbit familiar.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comparteix

Icona de pantalla completa