Diari La Veu del País Valencià
Compromís decreta la destitució d’Agustina Brines com a gerent de Divalterra

La direcció de Compromís ha comunicat aquest divendres la destitució d’Agustina Brines com a gerent de Divalterra, l’empresa pública de la Diputació de València. Brines va pactar la seua renúncia al càrrec amb la direcció del Bloc just després de la seua detenció dimecres de la setmana passada. La direcció de Compromís ha decidit ara concretar l’acceptació d’eixe pas al costat de Brines. Tot i això, el cessament està pendent de la sanció efectiva per part del consell d’administració de l’empresa pública, l’òrgan responsable del seu nomenament.

A més d’apartar-se de les seues responsabilitats gerencials a Divalterra, l’exalcaldessa de Simat de la Valldigna estava pendent també de la possible suspensió de militància del Bloc i, per tant, de Compromís, tal com va informar la Permanent del partit nacionalista divendres passat, 29 de juny, quan es va reunir d’urgència. La nota enviada per la coalició, però, no fa esment d’aquesta qüestió. Al text tampoc s’esmenta si Compromís hi proposarà algun substitut per a Brines o si el càrrec de cogerent que ostenta la imputada quedarà vacant.

Finalment, des de la coalició asseguren que “Brines té una contrastada trajectòria professional com a gestora en empreses públiques” i manifesten la seua confiança perquè “quede prompte esclarida la seua condició d’investigada en el cas Alqueria”.

Comparteix

Icona de pantalla completa