Diari La Veu del País Valencià
Mónica Oltra encapçala la delegació valenciana en la desfilada de l’Orgull a Madrid

La Generalitat participa en la desfilada del Madrid Orgullo 2018 (MADO 2018), que se celebra aquest dissabte, per a promocionar l’oferta turística del País Valencià adreçada al col·lectiu LGBTI.

En concret, la Generalitat participa en MADO 2018 a través de l’Agència Valenciana del Turisme (AVT) i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives amb una carrossa junt amb associacions LGBTI valencianes, en la qual ha estat present la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra i el director general d’Igualtat en la Diversitat, José de Lamo.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que amb la participació del País Valencià en MADO 2018 “volem visibilizar la nostra oferta turística entre aquest col·lectiu mostrant que som una destinació oberta a tots i ho volem fer en el major esdeveniment d’aquest tipus que se celebra a Espanya”. “Volem mostrar la capacitat de la Comunitat Valenciana de ser una destinació d’acolliment, responsable i sense complexos amb qualsevol tipus de públic, valors que es reforcen en la nova Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat”, ha afegit Colomer.

Aquesta acció s’emmarca dins de les principals actuacions de 2018 dirigides al segment LGTBI de l’AVT i que té com a objectiu “reivindicar la Comunitat Valenciana com a destinació ‘LGTBI friendly'”, ha recordat el secretari autonòmic.

Per a Francesc Colomer “es tracta d’una demanda que presenta un elevat poder adquisitiu i que té gran capacitat de generar rendibilitat en les destinacions que visita”.

Principals actuacions 2018

En els últims anys, el Govern ha reforçat notablement l’estratègia promocional dirigida al segment LGTBI. D’aquesta manera, per primera vegada el País Valencià comptarà amb una guia completa de tot el territori com a destinació turística LGTBI. Una publicació que se sumarà als plànols LGTBI ja publicats de València, Alacant i Benidorm.

Així mateix, l’oferta LGTBI ha estat present en 2018 en fires i esdeveniments internacionals de Berlín, Londres i Budapest. També partipa en les principals manifestacions de l’Orgull del País Valencià i de l’Estat i estarà present en la Convenció Mundial de Turisme LGTBI.

Comparteix

Icona de pantalla completa