Diari La Veu del País Valencià
Les línies 4 i 6 de tramvia de Metrovalencia, sense servei després que un camió haja arrancat part de la catenària

Un camió ha arrancat part de la catenària en la parada de Tarongers i ha obligat a interrompre les línies 4 i 6 de tramvia de Metrovalencia, segons ha informat l’entitat en Twitter. L’accident ha ocorregut vora les 15h i, segons han informat a Europa Press fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), en aquestos moments continuen circulant amb normalitat trens de la línia 8 entre Marítim-Serreria i La Marina, amb una freqüència de pas de 10 minuts.

També funciona sense problemes la línia 4 entre Tarongers i Vicent Andrés Estellés i la línia 6 entre Tarongers i Tossal del Rei. En canvi, estan interromputs els serveis des de Tarongers cap a Doctor Lluch, en el cas de la línia 4, i cap a Marítim-Serreria, en el cas de la línia 6.

No obstant això, aquest funcionament és provisional; una vegada comencen els treballs de reparació, a partir de les 19h, serà necessari tallar la llum de tot el tram afectat. Per això, els combois de la línia 6 no funcionaran i només circularan els tramvies de la línia 4 entre Pont de Fusta i Mas del Rosari i Pont de Fusta i Lloma Llarga-Terramelar.

Fonts de FGV han indicat a Europa Press que, com que la reparació durarà unes quantes hores, es contractarà una empresa d’autobusos perquè cobrisca el servei en les zones afectades.

Comparteix

Icona de pantalla completa