Diari La Veu del País Valencià
Ciutadans acusa l’esquerra en la Diputació de València de no tindre projecte provincial

La portaveu de Ciutadans (Cs) a la Diputació de València, Mamen Peris, ha qualificat d'”improvisació” la decisió de la junta de govern de la Diputació de València de tancar l’empresa pública Divalterra, atés que, al seu judici, “demostra que el govern no té projecte provincial i actua fent tombs contradictoris i sense sentit”.

Així ho ha indicat Peris en un comunicat on ha denunciat que s’ha assabentat d’aquesta decisió per la premsa. “No són capaços d’informar primer als grups triats democràticament pels ciutadans, a qui també haurien de representar”, ha indicat abans de considerar que “aquest fet evidencia que PSPV i Compromís són experts en l’aplicació del corró i a anteposar l’interés partidista al general”.

Peris s’ha queixat que “mentre ningú va qüestionar les seues decisions de personal, l’empresa feia un servei i, ara que hi ha un procediment judicial obert, es tanca”. Alhora, ha criticat que aquest dimarts es debatrà en la junta del Patronat de Turisme la renovació d’una nova comanda de Divalterra. “Aquest fet denota que el govern no té rumb, no sap on va i ara vol contractar alts directius d’una empresa que, alhora, vol tancar”, ha criticat.

No obstant això, ha puntualitzat que el que més preocupa en aquestos moments són “les 700 famílies que ara veuen perillar el seu futur” i, en aquest sentit, s’ha preguntat “per què PSPV i Compromís donaven suport als treballadors de RTVV i eixien a manifestar-se amb ells mentre que ara deixen tirats 700 empleats, que també són treballadors valencians”.

Al seu judici, amb aquesta decisió ambdues formacions “demostren la seua doble moral depenent de si governen o són oposició”. “Els que venien a canviar-ho tot, han seguit amb els mateixos vicis que el PPCV”, ha sentenciat.

Comparteix

Icona de pantalla completa