Diari La Veu del País Valencià
El tramvia de València torna a circular després que es reparara la catenària arrancada per un camió

La incidència patida aquest dilluns pel tramvia de València va quedar solucionada abans de la mitjanit. D’aquesta manera, la circulació va quedar restablida fins al final del servei.

Aquest dilluns, a les 13.35h, un camió es va enganxar amb la catenària de la xarxa elèctrica de Metrovalencia al seu pas per la rotonda de l’avinguda Tarongers amb el carrer Lluís Peixó, a l’altura del Tanatori de Serradora.

Aquest incident va obligar a interrompre la circulació dels tramvies de les línies 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) i 6 (Tossal del Rei-Marítim-Serradora) en els trams entre Tarongers i Doctor Lluch, en el primer cas, i entre Tarongers i Marítim-Serreria, en el segon.

La línia 8 (Marítim-Serreria-Marina Reial Joan Carles I) no es va veure afectada i va duplicar la freqüència per a facilitar els desplaçaments cap a les platges. A més, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va posar autobusos a la disposició dels usuaris per a poder realitzar els desplaçaments que no es podien fer amb tramvia.

Al voltant de les 19 hores, es va tallar la tensió per a realitzar les pertinents labors de reparació de danys, cosa que va obligar a interrompre el servei de les línies 6 i 8 i en la línia 4 es prestava servei fins al bucle de Pont de Fusta. A les 23.15 hores van concloure els treballs de reparació i a les 23.30 hores es va poder restablir la circulació fins a la finalització del servei diari.

Pel que fa als danys produïts, cal destacar el trencament d’aïlladors, d’un pòrtic de sustentació i de la derivació d’un descarregador, tot i que no va arribar a caure el cable a terra en cap moment. També es va trencar el pantògraf d’un tramvia, que estava prop dels fets en aquell moment, però no hi ha hagut cap altra incidència destacable.

Comparteix

Icona de pantalla completa