Diari La Veu del País Valencià
El segell Tour and Kids vol atraure el turisme familiar espanyol

Tour and Kids, el club de producte de turisme familiar del País Valencià en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, ha llançat aquest dimarts una campanya de publicitat sota el lema ‘A la Comunitat Valenciana passen coses increïbles’ adreçada a “seduir” el mercat estatal.

La campanya vol reforçar la posició de lideratge del País Valencià dins del segment familiar en el mercat espanyol, ja que el turisme familiar va generar un impacte de 18.500 milions d’euros a l’Estat en 2017, segons dades d’un estudi de Turisme Familiar realitzat per la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN).

El País Valencià va ser la tercera autonomia més visitada pels viatgers espanyols, amb 7,2 milions de visitants, dels quals un 46% viatgen amb la família, segons recull el perfil de visitant de la Xarxa Tourist Info valenciana.

La idea es basa a “seguir promocionant la Comunitat com una destinació idònia i especialment sensible a les necessitats d’aquest segment”, amb una oferta certificada de destinacions i establiments turístics adreçats a les famílies amb xiquets, han informat fonts de Tour and Kids.

El president del Club Tour and Kids, Francisco J. Ribera, ha assenyalat que aquesta campanya de publicitat, que és la primera que fan des de l’entitat, “està adreçada al mercat nacional” i amb ella volen “transmetre a totes les famílies que a la Comunitat passen coses increïbles, que poden gaudir amb molta qualitat si reserven en els establiments adherits a Tour and Kids”.

L’empresa castellonenca Meridiana Estudio ha dut a terme la gestió creativa del projecte, que, amb un estil “fresc, divertit i senzill”, ha dissenyat unes originals il·lustracions que acompanyen la fotografia, realitzada en diferents ubicacions representatives del territori valencià.

Aquesta nova campanya es desenvoluparà en emissores de ràdio, premsa, suports exteriors i suports digitals, entre els quals destaquen les accions de promoció en la pàgina web de Tour and Kids i en les xarxes socials, que compten amb quasi 3.000 seguidors. A més, s’ha realitzat un anunci promocional, en sintonia amb la campanya realitzada, que ha sigut adaptat per a la seua traducció a l’anglés, el francés i l’italià.

Segons les mateixes fonts, el Club de Producte Tour and Kids, que compta amb un total de 17 municipis, 50 empreses i 3.901 places hoteleres, rep el suport de Turisme Comunitat Valenciana, entitat que dóna suport a aquesta iniciativa per la seua contribució a l’estructuració i al desenvolupament del producte de turisme cultural valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa