Diari La Veu del País Valencià
Nomdedéu, després de declarar com a investigat per malversació i falsedat: Estic molt tranquil

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha assegurat aquest dimecres que se sent “molt tranquil” després de declarar en el jutjat d’instrucció núm. 2 de Castelló amb la vicealcaldessa de la capital de la Plana, Ali Brancal, com a investigats per una querella presentada pel PPCV contra tots dos en la qual se’ls atribueixen delictes de malversació i falsedat.

Així, a la seua eixida dels jutjats, on tots dos han prestat declaració durant mitja hora, Nomdedéu ha assenyalat: “Si no has fet res malament, no hi ha motiu perquè et poses nerviós”.

El responsable d’Ocupació ha advertit que no farà declaracions sobre el procés en ell mateix, encara que sí que ha subratllat que estan a disposició de la Justícia. “Hem contestat totes les preguntes de les dues parts i de la jutgessa i estem molt satisfets i contents. Ara, a seguir treballant”, ha afegit.

La querella va ser interposada en febrer pel portaveu adjunt del grup popular de Castelló, Juan José Pérez Macián, per un suposat ús indegut del correu postal municipal per part de Compromís per a enviar als ciutadans propaganda electoral per a demanar el vot en les eleccions europees de 2014. En aquell moment, tant Enric Nomdedéu com Ali Brancal eren regidors de Compromís a l’Ajuntament de Castelló.

Comparteix

Icona de pantalla completa