Diari La Veu del País Valencià
Puig confia que el govern espanyol retirarà els recursos contra les lleis valencianes com a Catalunya

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha mostrat “absolutament convençut” que el País Valencià serà “tractat amb equitat” i tindrà el mateix plantejament que a Catalunya respecte a la retirada dels recursos contra lleis valencianes.

Així ho ha indicat Puig als mitjans de comunicació en ser preguntat pel compromís del govern espanyol de retirar els recursos d’inconstitucionalitat contra les lleis catalanes, després de la reunió entre Pedro Sánchez i el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra.

Sobre aquest tema, Puig ha considerat que el plantejament per al territori valencià serà “exactament igual que a Catalunya” i ha recordat que encara no s’ha produït una reunió entre la Generalitat i Sánchez, com sí que ha passat amb el president català.

“Estic absolutament convençut que el Govern d’Espanya tractarà amb equitat i igualtat totes les comunitats autònomes”, ha subratllat Puig, qui, en qualsevol cas, ha defensat que “la Comunitat serà tractada amb equitat, com no pot ser d’una altra manera”.

Comparteix

Icona de pantalla completa