Diari La Veu del País Valencià
Turisme convoca beques per a la realització de pràctiques professionals a Invat·tur

Turisme Comunitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), ha convocat cinc beques per a la realització de pràctiques professionals en matèria de recerca, desenvolupament i innovació aplicada al turisme en aquest centre situat a Benidorm.

Els perfils de les cinc beques convocades són recerca de mercats i tendències turístiques; intel·ligència i vigilància competitiva; TIC-projectes tecnològics; TIC-comunicació online, i R+D+i en cuina. La durada de les beques és d’un any, prorrogable a dos, segons s’estableix en les bases reguladores d’aquestes, que a més defineixen els requisits d’accés, de titulació i de baremació. El termini de presentació de les sol·licituds és de quinze dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria de beques en el DOGV núm. 8334, del 9 de juliol.

La finalitat d’aquestes beques és optimitzar la formació i professionalitat del sector turístic valencià a través de l’especialització. Els adjudicataris de les beques formaran part de l’equip de l’Invat·tur per a col·laborar en els diferents projectes de recerca, desenvolupament i impuls a la innovació i la tecnologia que realitza aquest centre per a tot el territori valencià. A més, aquestes beques són un element de formació suplementària que, quan acaba, pot ajudar els participants a la seua inclusió en el món professional.

El secretari autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, ha ressaltat “el foment de la qualificació dels professionals al servei del turisme per a garantir l’excel·lència”.

Aquestes cinc beques se sumen a la convocatòria d’altres onze, llançada el 23 de maig, per a la realització de pràctiques professionals en diferents àrees de turisme i que en l’actualitat es troba en fase de selecció.

Per a Colomer, “l’impuls de la competitivitat turística requereix, entre altres factors, disposar de titulats qualificats, amb suficient nivell d’especialització tècnica i amb capacitat per a donar resposta als ràpids canvis que tenen lloc hui dia en el sector turístic”.

Comparteix

Icona de pantalla completa