La Generalitat incompleix la normativa europea per les retallades als interins

Mireia Mollà: “El Consell hauria de demanar perdó als interins després que Europa li haja tornat a advertir de la il·legalitat de les retallades del decret Vela”
20 març 2014 01:00h
RedactaVeu / València
 
En eixe sentit, Mollà sol·licita també al Consell que faça públics els dos avisos, dels anys 2012 i 2013, que li ha enviat tant la Comissió Europea i el Tribunal de Justícia Europeu, així com el contingut de les cartes enviades per part del Secretari d’Estat d’Administracions Públiques Antonio Beteta on adverteix de les il·legalitats comeses amb les mesures de reducció de jornada i salari imposades a aquest col·lectiu de treballadors públics.
 
Segons Mollà “estem fart que Europa ens traga els colors per un govern que sistemàticament vulnera les lleis”. En eixe sentit, la parlamentària demana a Moragues que dialogue i arribe a un consens amb tots els sindicats abans de tornar a cometre una altra il·legalitat, com ja han advertit, amb el nou decret que prepara ara el Consell sobre la funció pública. Mireia Mollà adverteix que seria la tercera vegada que el Consell incompleix una normativa europea i vulnera els drets dels personal públic. La diputada considera que “els valencians no ens podem permetre tenir com a única carta de presentació davant Europa la nefasta gestió del PP i el seu govern”.
 
Per tant, Mireia Mollà ha conclòs que “la política d’austericidi i les retallades del govern de Fabra l’únic que porten és més misèria i dolor; per una banda, perquè no estalvien res ja que al final s’ha de pagar tot amb interessos de demora i despeses judicials i, per altra, perquè suposen una persecució laboral i psicològica, que és  al que el PP està sotmetent al col·lectiu de funcionaris”.

 
next