Diari La Veu del País Valencià
Controlat l’incendi forestal de l’Alcora

El 112 ha informat d’un incendi forestal a l’Alcora (l’Alcalatén) passats pocs minuts de les 19.30h. Inicialment s’han mobilitzat dues dotacions del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, tres unitats de bombers forestals de la Generalitat, el mitjà aeri C1 i una unitat de vigilància. L’incendi ha quedat controlat cap a les nou de la nit, després d’afectar uns 500 m2 de zona forestal i un habitatge de fusta. No hi ha hagut, però, cap persona afectada.

Aquest és el segon incendi forestal de la jornada, ja que aquest diumenge al matí s’ha declarat un foc a Xàbia, a la zona del Montgó, si bé ha quedat extingit després de cremar 0,03 hectàrees d’arbrat.

Aquest dilluns, tot el territori valencià estarà en avís roig per risc extrem d’incendis forestals, segons ha informat també el 112. A més, hi haurà avís groc per temperatures altes al litoral de la demarcació de València i al litoral sud de la demarcació d’Alacant. També hi haurà avís groc per vent a l’interior nord del país, on s’hi sumarà el risc de tronades seques. El servei d’Emergències aconsella “molta precaució” i demana que se l’avise si es veu “foc o fum”.

Comparteix

Icona de pantalla completa