Estabilitzat l'incendi al Parc Natural del Montgó

Quatre mitjans aeris treballen en les tasques d'extincióimatge
/ València
16 juliol 2018 01:00h
El massís del Montgó es va veure afectat per un incendi fa tant sols huit dies.

Un nou incendi forestal amenaça aquest dilluns el massís del Montgó, a Dénia (la Marina Alta), tan sols huit dies després d'extingir-se el darrer foc que va cremar prop de 10 hectàrees del Parc Natural.

Fins al foc declarat al voltant de les 14.30 hores d'aquest dilluns als peus del Parc Natural del Montgó s'han mobilitzat quatre mitjans aeris de la Generalitat, tres unitats de bombers forestals de la Generalitat, tres autobombes, un capatàs per a fer tasques de coordinació i una unitat de vigilància. Cap a les 16 hores, l'incendi es trobava estabilitzat.

L'incendi té continuïtat en zona forestal del Parc Natural del Montgó, segons ha informat el servei d'Emergències de la Generalitat A més a més, els Bombers forestals de la Generalitat han advertit que durant aquest setmana han tingut lloc a la zona fins a tres incendis. El massís ja es va veure afectat pel foc el passat 8 de juliol quan les flames van calcinar entre 7 i 10 hectàrees, segons van informar els Bombers de la Generalitat l'endemà, 9 de juliol quan es va donar per extingit.

Aquest dilluns, 16 de juliol, tot el territori valencià està en alerta per risc extrem d'incendis.

 

 

next