L'Audiència de Navarra desestima els recursos contra la llibertat provisional de 'La Manada'

La resolució confirma la decisió del passat 21 de juny que deixava en llibertat els acusats d'haver comés una agressió sexual en els Sanfermines de 2016
/ València
18 juliol 2018 01:00h
Les menors víctimes de violència masclista amb ordres de protecció han augmentat un 14,8% en 2017. Imatge d\'arxiu de les protestes a València contra la sentència a \'La Manada\'.

La Secció Segona de l'Audiència de Navarra ha desestimat els recursos interposats per la Fiscalia, l'acusació particular i les acusacions populars contra la resolució del 21 de juny en la qual el tribunal decretava la posada en llibertat provisional dels cinc condemnats de 'La Manada'. La Sala indica en aquesta nova resolució feta pública aquest dimecres que la decisió coneguda el 21 de juny és "ferma" i contra ella no cap recurs.

Aquesta interlocutòria recull el vot particular del president de la Sala, que mostra la seua "discrepància" respecte a que la presó provisional puga ser eludida mitjançant fiança.

Pel que fa a la situació del guàrdia civil investigat en la causa, que va acudir a una oficina de Sevilla per a intentar obtindre el passaport, la Sala indica que serà objecte de la deguda resolució en una resolució independent.

next