Diari La Veu del País Valencià
La campanya ‘Sempre teua. La teua llengua’ recorrerà les platges de nord a sud amb dues avionetes

La campanya de foment del valencià que està impulsant la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport continuarà per aire durant agost amb dues avionetes que solcaran el cel del litoral valencià amb el lema “Sempre teua. La teua llengua”.

Segons el director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano: “La llengua està present a tots els espais, fins i tot durant les vacances. Per això hem triat el nostre litoral per establir ponts amb la ciutadania amb el foment de l’ús habitual de la nostra llengua”. Així, a més de la ruta per carretera que està seguint des de fa uns mesos el bus de la llengua que recorre les comarques valencianes amb tallers per als més menuts i per als joves i amb informació de promoció lingüística per a la ciutadania, durant el mes d’agost es repartiran un total de 20.000 bosses de platja, des del 4 fins al 26 d’agost, en diverses zones del territori valencià.

El cap de setmana del 4 i el 5 d’agost és el torn de les platges de la Malva-rosa i la Patacona de València, així com d’Alacant ciutat; l’11 i el 12 d’agost, de Moncofa i de Santa Pola; el 18 i el 19 d’agost, d’Alcossebre i de Torrevella, i el 25 i el 26 d’agost, de les Arenes de València i de Calp.

Trenzano ha afegit que “l’arribada a les platges de la campanya ‘Sempre teua. La teua llengua’ es completa amb dues avionetes que recorreran el territori de nord a sud i que vorejaran tot el nostre litoral amb frases de la campanya”.

Tota la informació de ‘Sempre teua. La teua llengua’ es pot trobar a la web i a les xarxes socials.

Comparteix

Icona de pantalla completa